Donaties aan ZVCL


Voor ons werk zijn wij volledig afhankelijk van donaties, u kunt de stichting ondersteunen met giften en of diensten. Voor informatie kunt u contact opnemen. 

ING  t.n.v. Stichting ZVCL te Leeuwarden. 

IBAN: NL70INGB0009438315  BIC: STICHTING ZVCL INGBNL2A

PayPal, de veilige en complete manier van online betalen. Stichting ZVCL: 100% vrijwilligerswerk. Zorgbegeleiding-activiteiten en Vakanties voor Chronisch-zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. 


Stichting ZVCL is een non-profit organisatie zonder winstbejag met een ideële doelstelling.

Met uw bijdrage steunt u een non-profit organisatie, die direct wat kan en wil betekenen voor gehandicapten, chronisch zieken, hun naasten en ouderen.  Wij gaan zorgvuldig om met verkregen gelden. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Wij houden u d.m.v. nieuwsbrieven op de hoogte.

 

Heeft u het idee dat u als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren, in welke vorm dan ook, neem dan s.v.p. contact met ons op.

 

Stichting ZVCL kan ook uw hulp als vrijwilliger goed gebruiken! Jaarlijks organiseren wij een vrijwilligersdag voor alle vrijwilligers. Tevens is er een mogelijkheid om elkaar te treffen bij de jaarlijkse reünie en diverse bijeenkomsten voor de gezelligheid en met voorlichting.

 

Informatie donateur


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.