top of page


ITALIË

Lago Maggiore

LET OP!
Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor deze vakantie. Wij streven ernaar onze gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven, waarbij er voldoende aandacht wordt geschonken aan het algemene welzijn van iedere gast. Om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen hanteren wij daarom een maximaal aantal gasten per vakantie. Voor deze vakantie is het maximale aantal gasten bereikt.

Wel kunt u zich - geheel vrijblijvend - aanmelden voor de wachtlijst. Wanneer er onverhoopt een plekje vrijkomt bij deze vakantie - die past bij uw wensen en behoeften - zullen wij contact met u opnemen. Aanmelden voor de wachtlijst kan via het algemene opgaveformulier.

Deze 10-daagse busreis vindt plaats van 6 tot 17 mei 2023 met een bus van Bolderman Reizen. De prijs voor een éénpersoonskamer bedraagt €979* en voor een tweepersoonskamer €829 p.p.* Hier zit het ontbijt en diner inbegrepen; oftewel halfpension. Verder zal er op de heen- en terugreis 1x overnacht worden in Zuid-Duitsland (of Franse Elzas) en de overige nachten zullen in het 3-sterrenhotel Hotel Beau Rivage in Baveno plaatsvinden. De optionele excursies en entreegelden zijn niet inbegrepen bij deze prijs. Het is mogelijk om een pluspakket bij te boeken voor €99 met de volgende excursies:

  • Boottocht Ortameer

  • Treinrit Centovalli

  • Dagtocht Milaan, inclusief lokale gids 

  • Boottochtje eiland Isola Bella v.v., inclusief entree kasteel

 

In het kort

Type reis:

Busreis

Bestemming:

Lago Maggiore, Italië

Aantal dagen:

10 dagen

Data:

6 - 17 mei 2023

Hotel:

Hotel Beau Rivage, Baveno

Verzorging:

Halfpension

Mindervalidekamers aanwezig?

Alleen op aanvraag

Kosten éénpersoonskamer:

€979*

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€829*

Voor deze reis hanteren wij een maximum van 10 gasten. Ook kunnen we maar maximaal 2 rolstoelen in totaal meenemen.
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte éénpersoonskamer aanwezig.

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

 

Als u belangstelling heeft voor deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

* Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €100 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de opstapplaats

  • Entreegelden genoemde excursies; op bestemming contant afrekenen

  • Optionele excursies en entreegelden

  • Lunch

bottom of page