Nieuwsbrief


Nieuwsbrief 2019

logo zvcl

Stichting ZVCL

t.n.v. R. Lammers-Bruggink

Europaweg 98

7766AM Nieuw Schoonebeek

Ria.ZVCL2002@hotmail.com

Tel: 06-30426607,

IBANNR. NL 82 KNAB 0282789901 

 

Nieuwsbrief 2019

Lieve zonzoekers- vrienden, hier de nieuwsbrief van 2019. 

De vakanties zijn weer aangevraagd en we hopen dat u  hier weer een mooie  reis kunt uitzoeken. Er is wel wat veranderd ten aanzien van andere jaren. De economie is weer aangetrokken en daardoor is het moeilijker om voldoende kamers voor nog een goede prijs in optie te nemen. Hotels willen niet meer zoveel kamers vast houden voor een groep. Verder liggen de prijzen hoger dan we gewend zijn, mede doordat wij nu kiezen voor een vliegreis overdag.

 

De vakantie in het voorjaar blijft een vliegvakantie naar een warme bestemming. De vakantie in de zomer blijft een vakantie in Nederland of een cruisereis.  Dit kan een riviercruise zijn maar ook bij animo een cruise vanaf Nederland naar bv. Noorwegen.

 

De vakantie in het najaar wordt een busreis naar het buitenland. We hopen dat we op deze manier voor iedereen een leuke reis kunnen verzorgen. 

 

De tweede vliegreis hebben we laten vallen omdat hier niet zo veel animo voor was. Deze wordt nu vervangen door een busreis naar de zon. 

 

We hopen dat er ondanks de wat duurdere reizen nog voldoende keuze is voor iedereen en dat we dan u weer mee mogen nemen naar een fijne vakantie onder begeleiding van onze vrijwilligers.  

 

 

De reizen voor het jaar 2019

 

Vliegvakantie naar de zon in Turkije, van 10 mei t/m 21 mei 

Hotel Side Star Park   

Tweepersoonskamer: bezetting 1 persoon  € 1045,00  

Tweepersoonskamer: bezetting 2 persoon  € 803,00 per persoon 

 

Deze reis is all inclusieve. Een zeer complet verzorgde reis. Voor deze reis moet we wel een visum voor u aanvragen, dit zit bij de reissom in. Het reisbureau gaat dit voor u verzorgen. Uw paspoort of ID-kaart moet nog wel 6 maandag geldig zijn als u op reis gaat naar Turkije. 

 

Informatie: zie bij vakanties 
Opgave voor 26-11-2018

 

Beperkt aantal kamers. Vol is vol

Erg korte opgave tijd , na deze datum opgave alleen nog kamers op aanvraag. Kamers op aanvraag kunnen ook geweigerd worden.  

Bij belangstelling contact opnemen met Ria lammers

 

Ria.ZVCL2002@hotmail.com 

tel 06-30426607

 

Nederlandse reis naar Odoorn, van 27 juli tot en met 3 augustus.

 

Informatie: zie bij vakanties

Opgave voor 20 mei. Vol is Vol

 

Busreis via Duitsland naar het Gardameer in Italië, in oktober 

De juiste datum in oktober is nog niet bekend. . Dit wordt besloten na opgave.

Bij voldoende deelname gaan we met een eigen bus. U wordt opgehaald bij een opstapplaats dicht bij u in de buurt. Ook een rolstoelbus ( lift) behoort tot de mogelijkheid

 

Informatie: zie bij vakanties

Opgave voor 10 juni Vol is Vol

 

Jaarlijkse donatie/ contributie:

Wilt u de jaarlijkse contributie  voor 2019 van € 15,00  p.p. of  € 25,00  per echtpaar overmaken  aan Stichting ZVCL  IBANNR.  NL 82 KNAB 0282789901. Hiervan worden  de administratiekosten, telefoonkosten, het boeken van reizen en het maken en versturen van nieuwsbrieven van bekostigd.  Als u deze jaarlijkse donatie overmaakt dan blijft u bovendien de nieuwsbrief ontvangen zodat u op de hoogte blijft van ons vakantie-aanbod.

 

Stichting ZVCL en haar begeleiders zorgen ook nu weer voor mooie onvergetelijke reizen voor haar gasten.