top of page


Tsjechië

Eigen busreis

Kerstsfeer in Praag (CZ) & Dresden (DE), vanuit Most (CZ)

Deze 6-daagse busreis vindt plaats van 2 tot en met 7 december 2024 met een eigen luxe touringcar mét rolstoellift. De prijs voor een tweepersoonskamer bedraagt €700 p.p* en voor een één-persoonskamer €765*. Hier zit het ontbijt en diner bij inbegrepen; oftewel halfpension. Verder zal er overnacht worden in het 4-sterrenhotel Hotel Kapitol in Most (Tsjechië). De optionele excursies en entreegelden zijn niet inbegrepen bij deze prijs, evenals eventuele consumpties tijdens de excursies. 

Tijdens deze vakantie kunt u de kerstsfeer proeven in Praag - waar we 2 dagen naar toe zullen gaan - evenals Dresden - waar we 1 dag naar toe gaan om de  oudste én één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland te bezoeken. Verder zal er nog een omgevingstocht gemaakt worden rondom het mooie Mělník en vindt er een excursie plaats naar Teplice.

Goed om te weten: de bus vertrekt vanuit het Drentse Coevorden, waarna de bus meteen richting Duitsland en Tsjechië zal rijden. In verband met de wettelijke rust- en rijtijden voor de buschauffeur is dit dan ook de enige opstapplaats. Net zoals bij de reguliere busreizen met Bolderman bieden we ook deze keer een voorovernachting aan voor de gasten die niet rechtstreeks naar Coevorden kunnen komen. Hierbij zal overnacht worden in het viersterren Van Der Valk Hotel in Emmen. Wenst u  gebruik te maken van een voorovernachting? Dan kunt u dit in het opgaveformulier aangeven als opmerking. Zodra de prijs van deze voorovernachting bekend is zullen we dan contact met u opnemen.

 

In het kort

Type reis:

Eigen busreis

Bestemming:

Kerstsfeer in Praag (CZ) & Dresden (DE), vanuit Most (CZ)

Aantal dagen:

6 dagen

Data:

2 – 7 december 2024

Hotel:

Hotel Kapitol ★★★★

Verzorging:

Halfpension

Mindervalidekamers aanwezig?

Alleen op aanvraag

Kosten éénpersoonskamer:

€765*

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€700*

Voor deze reis hanteren wij een minimum van 20 en een maximum van 30 gasten
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte eenpersoonskamers aanwezig.

 

Als u interesse heeft in deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

*  Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €50 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de opstapplaats

  • Eventuele voorovernachting in Hotel Van Der Valk Emmen ★★★★ (prijs nog niet bekend)

  • Optionele excursies en entreegelden

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

bottom of page