top of page

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan onze stichting, zonder dat het u een cent extra kost! 

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.  Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze stichting hier direct van! 
 

image.png

Lekker, gemakkelijk en anoniem

Ook bij elke pizzabestelling en hotelboeking ontvangen wij geld in de kas. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en klik hier of op het SponsorKliks-logo op deze pagina . Zowel wij als SponsorKliks weten niet wie er iets koopt en wat er gekocht wordt. Uw persoonsgegeven blijven bij de webwinkel waar je koopt.

Download de SponsorKliks APP

Nooit Meer SponsorKliks Vergeten! Download de SponsorKliks APP en selecteer onze stichting (Stichting ZVCL). Via de app komt u ook direct op het transactieoverzicht en ontvangt u een notificatie als er nieuwe commissie is binnengekomen.

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks.com uw e-mailadres in en u krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze stichting. U ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten. 

Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum:

· Coolblue · Thuisbezorgd.nl · Bol.com · Greetz · About You ·  Expedia · HEMA · Aliexpress · Staatsloterij ·

bottom of page