top of page

Wie zijn onze gasten?

Wij bieden vakanties aan voor – in principe -  alle leeftijden, maar onze vaste gasten hebben momenteel een leeftijd van tussen de 40 en 100 jaar. Onze klantenkring is verder erg gevarieerd: ze wonen door heel Nederland verspreid en er gaan zowel alleenstaanden als echtparen mee, maar ook vrienden en vriendinnen. Verder hebben we ook gasten die samen met hun – volwassen – (klein)kind met ons op vakantie gaan.

 

Daarnaast hebben we gasten die deelnemen aan alle excursies en activiteiten, maar ook gasten die zelfstandig op verkenning willen of het liefst de hele dag van bijvoorbeeld het strand willen genieten. Al met al hebben we altijd hele gevarieerde groepen, wat ook zorgt voor een leuke en gemoedelijke groepsdynamiek.

Kortom

Iedere reis bij ZVCL is weer anders, en dat geldt ook voor de gastengroepen. Onze klantenkring is namelijk erg gevarieerd. U bent dan ook van harte welkom bij ZVCL, ongeacht uw leeftijd, woonplaats, reisgezelschap en interesses*. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

* Stichting ZVCL is helaas genoodzaakt om bepaalde uitsluitingscriteria te hanteren. Zo zijn wij niet in staat om aan iedere zorgvraag te kunnen voldoen. Voor meer informatie over onze uitsluitingscriteria kunt u contact met ons opnemen door hier te klikken.

bottom of page