top of page

Sponsoren

Stichting de Lichthoeve

Juist voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking is vakantie een welkome onderbreking van de dagelijkse beslommeringen. De vakantie van deze groep mensen vraagt in veel gevallen een intensieve voorbereiding, aanpassing van de vakantie-accommodatie, speciaal vervoer en bijzondere begeleiding. Dat geldt ook voor gezinnen waarvan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking deel uit maken.

De aanpassingen, begeleiding en vervoer zijn erg kostbaar. De vakantie van mensen met een handicap is daarom vaak duurder dan een vakantie van een niet gehandicapte. Niet altijd zijn de extra kosten door de gehandicapte zelf of zijn familie op te brengen.

 

Stichting De Lichthoeve kan hier uitkomst bieden. Stichting De Lichthoeve verstrekt een financiële bijdrage aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking voor wie de extra kosten van de vakantie niet of nauwelijks zijn op te brengen. De Lichthoeve wil hen zo in de gelegenheid stellen om toch op vakantie te gaan.

Klik hier voor de website van Stichting de Lichthoeve.

Sponsor worden?

Wilt u sponsor worden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page