top of page

Soorten reizen

Zoals te zien op de kaart blijven we in principe altijd binnen Europa met onze vakanties en proberen wij ons reisprogramma zo gevarieerd mogelijk te houden door verschillende bestemmingen te bezoeken.

Soorten reizen

Vanaf 2022 bieden we 5 verschillende soorten reizen aan: de vliegreis; busreis; cruise; binnenlandreis; en de maatreis. Klik voor meer informatie over deze reizen op één van de onderstaande knoppen.

Vliegreis

busreis

Cruise

Binnenland-reis

maatreis
 

Wat doet u tijdens de reis?

Wat u precies gaat doen tijdens een reis verschilt natuurlijk per reis, maar er zijn een aantal zaken die eigenlijk iedere vakantie terugkomen. We bieden bijvoorbeeld verschillende excursies aan, maar hebben ook rustdagen. Zo proberen we de dag na aankomst en de dag voor vertrek geen excursies of activiteiten in te plannen en zullen we daarnaast tussen de verschillende excursies en activiteiten een rustdag plannen. U bent uiteraard niet verplicht om op deze dagen rust te houden, maar hierop hebben wij geen activiteiten gepland. U bent zelf vrij om deze dagen in te vullen. Daarnaast bieden we iedere ochtend de mogelijkheid om samen te ontbijten en iedere avond de mogelijkheid om samen te dineren of te borrelen. U bent uiteraard vrij om hier wel of niet aan deel te nemen.

Verder proberen we een gevarieerd activiteitenprogramma te regelen waaraan u kunt deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan een jeepsafari, bezoek aan bezienswaardigheden, stadstour, dinnershow, theaterbezoek, dagexcursie naar een mooie plaats, bezoek aan winkeltjes, enzovoort. Ook hier geldt weer dat u zelf vrij bent om hieraan deel te nemen.

bottom of page