top of page

NOORWEGEN

Cruise Noord Europa

Deze 8-daagse cruise zal plaatsvinden in juni 2025. De precieze datum is nog niet bekend.

 

De prijs is ook nog niet bekend en afhankelijk van het type hut en verzorging dat u boekt. Zo is er de keuze uit een binnenhut (geen ramen), buitenhut (wel ramen) en balkonhut (buitenhut met balkon); evenals de keuze uit volpension (ontbijt, lunch, diner & snacks inbegrepen exclusief drankjes) óf all-inclusive (volpension + drankpakket m.u.v. sterke drank). De prijs voor een éénpersoonskamer zal naar verwachting variëren tussen €1300 en €2300* en voor een tweepersoonskamer €1200 en €2200 p.p.* De optionele excursies en entreegelden zijn niet inbegrepen bij deze prijs, evenals eventuele consumpties tijdens de excursies aan wal.

 

Verder zal er overnacht worden aan boord van het in het 4-sterren cruiseschip Costa Diadema. Het is een treffende naam voor een bijzonder cruiseschip: Diadema betekent namelijk tiara. De Costa Diadema is dan ook één en al glitter en glamour. Alles glinstert en schittert op dit elegante cruiseschip waar het u aan niets ontbreekt. Aan boord van de Costa Diadema bevinden zich namelijk verschillende restaurants en bars, een prachtige spa, een heus theater, een bioscoop, verschillende zwembaden, en nog veel meer. Voor ieder wat wils!

Goed om te weten is dat de vertrekhaven in Kiel (Duitsland) ligt. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheid om een gezamenlijk vertrek per bus vanuit Nederland naar de vertrekhaven te organiseren. 

In het kort

Type reis:

Cruise

Bestemming:

Noorwegen, vanaf Duitsland

Aantal dagen:

8 dagen

Data:

juni 2025

Cruiseschip:

Costa Diadema ★★★★

Verzorging:

Halfpension óf All-inclusive

Mindervalidekamers aanwezig?

Nee

Kosten éénpersoonskamer:

€1300-2300* (naar verwachting)

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€1200-2200* (naar verwachting)

Voor deze reis hanteren wij een minimum van 10 en een maximum van 20 gasten
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte tweepersoonskamers voor alleengebruik aanwezig.

 

Als u interesse heeft in deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

*  Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €100 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de vertrekhaven

  • Optionele excursies en entreegelden

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

bottom of page