top of page


OOSTENRIJK

Reguliere busreis

Tirol

LET OP!
Helaas zijn er voor deze reis geen eenpersoonskamers meer beschikbaar. Mocht u echter graag een eenpersoonskamer willen boeken, dan kunt u zich aanmelden voor onze wachtlijst in het opgaveformulier. Mocht er onverhoopt een plaatsje vrijkomen, dan nemen wij t.z.t. contact op met deze perso(o)n(en) op de wachtlijst in chronologische volgorde van opgave.

Wilt u er van verzekerd zijn mee te kunnen én kunt u zelf geen reisgezelschap vinden om een tweepersoonskamer mee te delen? Dan kunt u zich ook opgeven voor een tweepersoonskamer. Dit betekent echter wel dat u een dubbele reissom dient te betalen bij deze boeking, aangezien deze boekingen gereserveerd zijn voor twee personen.

Deze 8-daagse busreis vindt plaats van 1 tot en met 8 juni 2024 met een bus van Bolderman Reizen. De prijs voor een éénpersoonskamer bedraagt €920* en voor een tweepersoonskamer €770p.p.* Hier zit het ontbijt en diner inbegrepen; oftewel halfpension. Verder zal er  overnacht worden in  het 4-sterrenhotel Hotel VAYA Tirol in Pfunds (Tirol) plaatsvinden. De optionele excursies en entreegelden zijn niet inbegrepen bij deze prijs, evenals het Pluspakket t.w.v. €79. Dit Pluspakket bestaat uit een prachtige excursie naar Zwitserland & Italië inclusief treinrit met de Bernina Express door de Zwitserse Alpen.

 

In het kort

Type reis:

Busreis

Bestemming:

Tirol, Oostenrijk

Aantal dagen:

8 dagen

Data:

1 - 8 juni 2024

Hotel:

Hotel VAYA Tirol ★★★★

Verzorging:

Halfpension

Mindervalidekamers aanwezig?

Alleen op aanvraag

Kosten éénpersoonskamer:

€920*

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€770*

Voor deze reis hanteren wij een maximum van 10 gasten. Ook kunnen we bij deze reis GEEN rolstoelen  meenemen.
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte eenpersoonskamers aanwezig.

 

Als u interesse heeft in deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

* Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €100 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de opstapplaats

  • Toeslag servicelijn €10 p.p. v.v. (wanneer u hier gebruik van wenst te maken)

  • Entreegelden genoemde excursies; op bestemming contant afrekenen

  • Optionele excursies en entreegelden

  • Pluspakket €79: excursie naar Zwitserland & Italië inclusief treinrit met de Bernina Express (wanneer u hier gebruik van wenst te maken)

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

bottom of page