top of page


OOSTENRIJK

Reguliere busreis

Tirol

Let op!

Deze reis is volgeboekt. U kunt zich dus niet meer opgeven voor deze reis. Zou u toch graag mee willen? Dan kunt u zich via het opgaveformulier aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er onverhoopt een plaatsje vrijkomen, dan proberen wij - doormiddel van een naamswijziging - de boeking om te zetten. Hierbij werken we op chronologische volgorde de wachtlijst af.

Deze 8-daagse busreis vindt plaats van 1 tot en met 8 juni 2024 met een bus van Bolderman Reizen. De prijs voor een éénpersoonskamer bedraagt €920* en voor een tweepersoonskamer €770p.p.* Hier zit het ontbijt en diner inbegrepen; oftewel halfpension. Verder zal er  overnacht worden in  het 4-sterrenhotel Hotel VAYA Tirol in Pfunds (Tirol) plaatsvinden. De optionele excursies en entreegelden zijn niet inbegrepen bij deze prijs, evenals het Pluspakket t.w.v. €79. Dit Pluspakket bestaat uit een prachtige excursie naar Zwitserland & Italië inclusief treinrit met de Bernina Express door de Zwitserse Alpen.

 

In het kort

Type reis:

Busreis

Bestemming:

Tirol, Oostenrijk

Aantal dagen:

8 dagen

Data:

1 - 8 juni 2024

Hotel:

Hotel VAYA Tirol ★★★★

Verzorging:

Halfpension

Mindervalidekamers aanwezig?

Alleen op aanvraag

Kosten éénpersoonskamer:

€920*

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€770*

Voor deze reis hanteren wij een maximum van 10 gasten. Ook kunnen we bij deze reis GEEN rolstoelen  meenemen.
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte eenpersoonskamers aanwezig.

 

Als u interesse heeft in deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

* Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €100 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de opstapplaats

  • Toeslag servicelijn €10 p.p. v.v. (wanneer u hier gebruik van wenst te maken)

  • Entreegelden genoemde excursies; op bestemming contant afrekenen

  • Optionele excursies en entreegelden

  • Pluspakket €79: excursie naar Zwitserland & Italië inclusief treinrit met de Bernina Express (wanneer u hier gebruik van wenst te maken)

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

bottom of page