top of page

AMELAND

Nes

Let op!

Deze reis is volgeboekt. U kunt zich dus niet meer opgeven voor deze reis. Zou u toch graag mee willen? Dan kunt u zich via het opgaveformulier aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er onverhoopt een plaatsje vrijkomen, dan proberen wij - doormiddel van een naamswijziging - de boeking om te zetten. Hierbij werken we op chronologische volgorde de wachtlijst af.

 

Deze 7-daagse binnenlandvakantie vindt plaats van 26 juni tot en met 3 juli 2024. De prijs voor een éénpersoonskamer bedraagt €980* en voor een tweepersoonskamer €820 p.p.* Hier zit het ontbijt en diner bij inbegrepen; oftewel halfpension. Er wordt overnacht in het centrale gelegen 3-sterrenhotel Hotel Ameland in Nes en gedineerd bij Restaurant StrAnders in de nabijgelegen plaats Buren.

 

Ook de kosten voor de overtocht met de veerboot van en naar het eiland zitten bij deze prijs inbegrepen. Daarnaast hebben we tijdens deze gehele vakantie ook de beschikking over een duofiets en personenbus waarmee we samen mooie tochtjes kunnen maken over het eiland; ook dit zit bij de prijs inbegrepen.

In het kort

Type reis:

Binnenlandreis

Bestemming:

Nes, Ameland, Nederland

Aantal dagen:

7 dagen

Data:

26 juni – 3 juli 2024

Hotel:

Hotel Ameland ★★★

Verzorging:

Halfpension

Mindervalidekamers aanwezig?

Alleen op aanvraag

Kosten éénpersoonskamer:

€980*

Kosten tweepersoonskamer p.p.:

€820 p.p.*

Voor deze reis hanteren wij een minimum van 10 en maximum van 20 gasten.
Let op! Vol = vol!

Let op! Er zijn maar beperkte tweepersoonskamers voor alleengebruik aanwezig.

 

Als u interesse heeft in deze reis, dan kunt u zich opgeven zonder dat u ergens aan vastzit. U ontvangt van ons eerst een offerte en datum aanvang vakantie. Daarna besluit u of u meegaat en meldt u zich officieel aan. Pas dan zal er een definitieve betalingsplicht zijn.

* Bijkomende kosten zijn:

  • Extra bijdrage voor de begeleiding: €100 p.p.

  • Toeristenbelasting

  • Eventuele transfer tussen uw woonplaats en de veerdienst in Holwerd

  • Optionele excursies en entreegelden

Let op! Vanwege ontwikkelingen in de toerismebranche zijn reis en prijs onder voorbehoud; de definitieve reis en/of prijs kunnen wijzigen.

bottom of page